Србија денеска беше потресена од моструозносто убиство на тричлено семејство, кои биле запалени, а во меѓувреме уште еден трагичен настан се случил.

Имено, во центарот на Обреновац, на улицата Караџорџева, денеска се случила голема несреќа, починале две девојчиња на возраст од 5 и 7 години, пишува РТВ Маг. Се претпоставува дека смртта била предизвикана од струен удар.

Понатамошната истрага ќе ги утврди сите детали за оваа несреќа.