На Фејсбук групата „Грчка Инфо“ пред малку е објавена информација за исчезнато 5 годишно дете по кое во моментов се трага.

Според малкуте информации кои се достапни, станува збор за 5 годишно дете кое се одзива на името Игор и е изгубено во Неа Флогита во близина на „Брискет бич бар“.