Ф.С. (27), од Србија кој синоќа истури бензин врз себе во шумата Бањица, почина во Ургентниот центар.

Како што дознава Блиц, младиот човек веќе неколку пати се обидел да крене рака кон себе.

Полицијата спроведе истрага, нема сомнителни околности.

Како што веќе беше објавено од српските медиуми, синоќа во шумата Бањица е пронајден млад човек (27), кој со тешки изгореници бил пренесен во Ургентниот центар.