Снежана Дакиќ реши да ja „освежи“ својата интимна регија, а за тоа им се пофали на следбениците на социјалните мрежи. Водителката се одлучи заеден посебен третман, па ги претстави деталите за кои и тоа како се полемизира.

– Ги зајакнува вагиналните мускули по породувањето, но и во инконтиненција – при напор, смеење, кашлање и кивање – напиша Снежана на Инстаграм.

Со ваков третман пред неколку години се пофали дека направила и Сузана Манчиќ.

📷