Иако неодамна ја извести јавноста дека ќе паузира со настапи бидејќи не се чувствува најдобро, Наташа Беквалац синоќа настапи во Подгорица.

За настапот, таа избра многу смела и провокативна комбинација, која се состоеше од проѕирен тесен фустан под кој јасно се гледаше долната облека.

Бидејќи Наташа никогаш не изгледала подобро, тешко беше да се тргнат очите од нејзините се*си облини во бели се*си гаќички, па направи целосен хаос на сцената.

📷

📷

Погледнете како тоа изгледаше: