ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА- ЛАЖНА COCA-COLA НАГРАДНА ИГРА

Во интернет просторот се појави лажна страница која се претставува како The Coca- Cola Company и преку учество во краток квиз лажно доделува парични награди.

-Би сакале да ја зивестиме ајвноста и потрошувачите дека Coca-Cola не е организатор на оваа наградна игра. Сите информации за активностите кои ги организираме можете да ги најдете на нашата веб страница www.coca-cola.mk, велат од компанијата.

Ги советуваме потрошувачите да бидат претпазливи и да ги игнорораат овие лажни промоции, додаваат од компанијата.