СТАТИЈАТА ПОЧНУВА ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТЕ МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

СО САМО ЕДЕН КЛИК И ЛАЈК НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА МОЖЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАЈНОВИТЕ И НАЈБРЗИ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА, БАЛКАНОТ И СВЕТОТ! БИДЕТЕ ПРВИ ИНФОРМИРАНИ СО САМО ЕДЕН КЛИК!

Ковид битката ја изгуби Сашко Арсов, поранешен член на единицата „Волци“, човек кој има спасено многу животи

Денес ни замина Сашо Арсов – Каси. Незнајниот јунак за јавноста кој има спасено многу животи со својата посветена работа како еден од најдобрите стручњаци во контра диверзиона заштита. Ова е дел од објавата на фејсбук страната „Приказна од булеварот“.

Сашо последно бил вработен во Одделот за обезбедување во Министерството за внатрешни работи, а во својата кариера бил дел и од Баталјон за специјални намени „Волци“.

Во фејсбук објавата се вели дека Сашо бил спортист, боксер, челичен човек и патриот што преживеал се освен пандемијата од Ковид 19.

Колегите и пријателите на социјалните мрежи искажуваат последна почит за ликот и делата кои ги оставил Сашо.