Ана Кораќ повторно ги шокираше своите следбеници но и сите што таа вечер ја сретнаа на улица со комбинацијата облека што ја избра за вечерното излегување.

Откако разголена позираше во разни комбинации до сега, воглавно во простор во кој нема многу други луѓе, овојпат старлетата се одлучи да ја подигне провокацијата на максимум, излегувајќи надвор во зелен комплет со целосно раскопчана кошула под која не носеше ништо.

Мини фустанчето доплнително ги истакна нејзините долги нозе, додека под до папок раскопчаната кошула, Ана ги покажа голите гигантски силиконски гради, за нејзините следбеници на социјалните мрежи како и случајните минувачи на улица, да ги остави со падната вилица… до земја!