„Ѕвездите на Гранд“ со новиот член на жирито, Цеца Ражнатовиќ, станува се поинтересна од недела во недела, што е доказ и синоќешната емисија.

Имено, како што синоќа можеше да видат сите гледачи, вклучително и македонскитре, Драган Стојковиќ Босанац влезе во клинч со Цеца поради натпреварувачката која ја испеа нејзината песна, што очигледно не му се допадна.

„Мене девојката ми е во ред, особено првата песна, а втората онака, нема Бог што знае за пеење“, започна Босанец со провокации на сметка на Цеца.

„Е, не дека ти кажа Босанец, дека нема за што да се пее“, луто одговори Цеца.

Конфликтот меѓу двајцата продолжи за време на емисијата, кога Стојковиќ ја нарече Цеца популарна пејачка, а Марија Шерифовиќ пејачиште.

„А што е Марија ако не е пејачка? Вонземјанин? “, Праша Цеца.

Реакцијата на Марија

„Таа не е пејач, таа е пејачиште“, експлицитно рече Босанецот.

„Професијата е иста, сега нема да се навредуваме овде“, одговори Цеца, додека Марија цело време молчеше и се смешкаше, не влегувајќи во расправија.

„Не сме исти, не, не“, продолжи Драган.

„А Цеца не е пејачка, нели?“, Се вмеша Мили.

„Цеца е популарна пејачка, но и за тоа може да се разговара“, заклучи Стојковиќ, што предизвика шок кај сите присутни на снимката.

Најжестокиот дел од кавгата можете да го погледнете на 47-та минута од ова видео: