Покрај пеењето, познато е дека пејачката Рада Манојловиќ има и заводливи танцувачки способности, што уште еднаш ги покажа на еден од нејзините настапи.

На социјалните мрежи се појави видео во кое пејачката заводливо танцува во долг фустан со огромен шлиц.

Во еден момент, додека танцува на сцената, Рада се сврте, покажувајќи го својот волшебен задник и кога ги измеша колковите, сите очи беа вперени кон неа.

Бидејќи атмосферата на настапот се „вжешти“, пејачката беше во видливо расположение и со насмевка на лицето цело време, а корисниците на социјалната мрежа не престануваат да коментираат за нејзиниот изглед и играњето на сцената.

Претежно мажите се воодушевени од ваквото издание на пејачката, а на самото видео можете да видите машки раце кои го снимаат настапот на пејачката.