Еден пост и ккоментар на истиот беше доволен за да започне нова естрадна војна.Имено фолк пејачката Ирена Спасовска и пејачот Дејан Добревски си упатија низа навреди, од социjалните медиуми војната ја продолжија пред камерата на естрадниот магазин “Бекстејџ”.

Во вчерашното издание можевме да ја слушнеме нејзината страна на приказната,нели дамите имаат предност,а во изданијата кои следуваат следната недела останува да слушнеме,видиме што Дејан има да си каже и да објасни зошто естрадата го допрела дното.

Што Ирена кажа, погледнете во видеото: