СТАТИЈАТА ПОЧНУВА ВЕДНАШ ПОД РЕКЛАМИТЕ!

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА! НАШИОТ ПОРТАЛ ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ ВИ НУДИ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА БАНЕР РЕКЛАМИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА 50% ПОПУСТ! ИСКОРИСТЕТЕ ЈА МОЖНОСТА И ДАЈТЕ МУ КРИЛЈА НА ВАШИОТ БИЗНИС

СО САМО ЕДЕН КЛИК И ЛАЈК НА НАШАТА ОФИЦИЈАЛНА СТРАНИЦА МОЖЕ ДА ГИ СЛЕДИТЕ НАЈНОВИТЕ И НАЈБРЗИ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА, БАЛКАНОТ И СВЕТОТ! БИДЕТЕ ПРВИ ИНФОРМИРАНИ СО САМО ЕДЕН КЛИК!

Измена во емитувањето на хит серијата „Шампион“ на Сител

Во интерес на гледачите, турската спортска драма “Шампион” од сега ќе се емитува од понеделнк до недела, вклучително и деновите за викендот во стандардниот термин од 21.10 часот.

Во следните и последни недели на емитување, дознајте ја разврската за животната приказна на болното детенце и пожртвуваноста на неговиот татко шампион.

Во борбата за здравјето на своето најмило, сенките од минатото ќе станат повторно јаве за Кавказ, кој ќе мора да ја добие секоја следна битка… и секој следен, и следен, и следен шампионат.

Ветувањето дадено на сопругата се прекрши, но само во име на неговиот син, неговиот мал шампион…