Петар Грашо и Данијела Мартиновиќ беа еден од најпознатите естрадни парови во регионот.

Тие беа во врска 24 години, но на почетокот од годината раскинаа.

Според хрватските медиуми, Грашо (50) има нова љубов, а станува збор за 14 години помладата Хана Хулиќ, која е ќерка на познатиот хитмејкер Тончи Хулиќ.

📷