Милана Шарац- Мима, една од учесничките во реалното шоу „Задруга 5“ привлече големо внимание кај гледачите од самиот почеток.

Имено, со влегувањето во студиото, таа ја доби титулата „кралица на најголемите природни гради во шоуто“.

Мима се претстави како „клаверка“, и истакна дека секој што ќе ја нарече старлета ќе има проблем со неа.

– Ако некој ме нарече старлета, нека покаже доказ, јас имам своја агенција за хостеси – рече таа.

– Збунет сум, се уште не знам каде сум. Не сум свесна што ме чека, дефинитивно. Познавам многу „задругари“ – рече Милана во студиото.

Дека со својот изглед привлекува многу внимание јасно се покажа кога зачекори меѓу членовите во Белата куќа, бидејќи мажите не можеа да го свртат погледот од нејзиното деколте.

📷

📷

📷

📷

📷