Тело на 35-годишен маж утрово е пронајдено на Калемегдан со рана на главата, најверојатно од пиштол. Првите резултати од истрагата укажуваат дека се работи за самоубиство. До телото на мажот наводно бил пронајден пиштол.

На терен е голем број полицајци. За случајот бил информиран и обвинителот.

– Според нашиот известувач, полицијата им забранила на граѓаните да се приближат до местото каде што е пронајдено телото, објавија српските медиуми.