Првомајските празници се пчво полн ек, а летото е пред нас, па оваа поука ќе им послужи на сите љубители на љубовни авантури на отворено.

Па така според член 4 од Законот за јавен ред и мир, казна од 100 до 400 евра им се пишува на лица што непристојно и дрско се однесуваат на јавно место и со тоа го нарушуваат јавниот мир…