Една од најверните обожавателки на Новак Ѓоковиќ, Мари Лаур, си го одзеде животот. Нејзината сестра Марина објави проштално писмо упатено до Ноле, а сето тоа накратко го коментираше неговата сопруга Јелена, пишува Блиц.рс.

– Колку многу љубов во нејзинирте зборови. Срвето ми е скршено – пишува во пораката на Јелена.

Мари пред да си го одземе животот ги остави последните зборови, со кои го навести фаталниот чин.

– Сакам да одам. Сакам да го напуштам овој свет и да се одморам. Многу сум уморна – пишува во пораката што Мари ја објави на Твитер пред да одлучи да си го одземе животот.