Во новата работна недела ќе следи промена на времето. Повторно ќе има врнежи од дожд.

Во вторник дневната температура ќе се намали за неколку степени и ќе има локални врнежи од дожд.

Утре, за празничниот ден можеме да очекуваме температури до 33 степени.

Денеска температурите беа во интервал од 23 до 31 степен. Во Скопје и околината температурите беа до 28 степени.