Тешко кој би помислил дека хрватската пејачка Антонија Шола е во петтата животна деценија.

Според изгледот, ретко кој би и ги дал годините на оваа атрактивна дама полна со младешка енергија.

Шола е активен корисник на социјалните мрежи, особено на Инстаграм, каде објави серија нови фотографии кои се празник за очи да посилниот пол.

Имено, таа се стегна во ултра тесна спортска облека која го оцртуваше меѓуножјето, а претпоставуваме дека на припадниците на посилниот пол кои се нашле таму во моментот, им пропаднал тренингот.

Инаку, Антоија е несудена македонска снаа, откако беше во неуспешна врска со Александар Ружин – синот на македонскиот политичар Нано Ружин.

👀

👀