Додека на линк е новинарка која известува за завршената обдукција на пациентите и двајца нивни придружници кои во средата вечерта изгореа во пожар во модуларната болница во Тетово, зад неа се гледа полицаец кој го обезбедува пеплосаниот објект во кој до пред два дена се лекуваа пациенти болни од ковид-19.

Дали се работи за нов вид на крими-техника или пак се подготвува за натпреварување во дисциплина на гаѓање со камења, можеби ќе дознаеме во некое идно вклучување „во живо“.